• 1402/12/16
دانشکده بهداشت شیراز

کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده بهداشت مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری را چهارشنبه 16 اسفند ماه سال 1402 با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در محل محوطه سبز دانشکده برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "حمیدرضا مکرمی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن نشر این خبر گفت: هیچ درختی تناور نمی گردد مگر آنکه باد های بسیار بر وی بوزد چرا که با هر پیچ و تابی که بر اثر وزش باد بر پیکر درخت پدیدار می شود ریشه هایش عمیق تر و قوی تر می گردد. درختی که در دره ای آفتابی رشد کرده باشد نحیف و شکننده است. روز درختکاری مبارک باد.

دکتر مکرمی افزود: در این برنامه به همت و مساعدت نیروهای باغبانی دانشکده تعداد شش عدد نهال سرو و 6 عدد نهال لیمو ترش در محوطه سبز دانشکده و با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان کاشته شد.