• 1401/02/21

کسب رتبه دوم واحد روابط عمومی دانشکده بهداشت در سال 1400

واحد روابط عمومی دانشکده بهداشت در ارزیابی واحدهای روابط عمومی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1400 رتبه دوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "محمد حسینی" معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده گفت: براساس اعلام مرکز روابط عمومی دانشگاه، در ارزیابی عملکرد واحدهای روابط عمومی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی فصلهای تابستان و پاییز سال 1400 این دانشکده در رتبه اول و در کل سال 1400 در رتبه دوم قرار گرفت.

دکتر حسینی ادامه داد:  لازم  است در راستای پیشبرد بهتر اهداف حوزه روابط عمومی اقدامات لازم جهت بهبود و ارتقای کیفیت عملکرد روابط عمومی هر گروه صورت گیرد.
دکتر حسینی در پایان از تلاش های ارزنده "فریبا برزگری" مدیر روابط عمومی دانشکده بهداشت برای کسب این رتبه تشکر و قدردانی کرد.