متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/05/07
  • - تعداد بازدید: 3700
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با اصول دوشیدن و نگهداری شیر مادر آشنا شوید.

با اصول دوشیدن و نگهداری شیر مادر آشنا شوید.

قسمت دوم "نحوه نگهداری و استفاده از شیر فریز شده مادر"

شیر مادر فقط برای مدت کوتاه 24 تا 48 ساعت در یخچال قابل نگهداری و استفاده است.

برای اضافه نمودن شیر دوشیده شده جدید به شیر قبلی ، ابتدا باید ظرف محتوی شیر تازه را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس به شیر قبلی اضافه کنید.

لازم است تاریخ دوشیدن شیر بر روی ظرف ثبت شود تا اول شیرهایی که زودتر دوشیده شده اند مورد استفاده قرار گیرند.

شیر را در مقادیر کم ذخیره کنید زیرا اینگونه از دور ریختن شیر خورده نشده جلوگیری می شود.

چند بار در روز شیر خود را بدوشید و سپس همه را با هم در یک ظرف ذخیره کنید.

شیر تازه دوشیده شده و گرم را قبل از مخلوط با شیر قبلی یک ساعت در قسمت اصلی بدنه یخچال قرار دهید .

اگر شما نیازی به فریز کردن شیر ندارید، شیر دوشیده شده تان را می توانید حدود 6 تا 8 ساعت در دمای اتاق 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

برای نگهداری از شیر در دمای اتاق حتما روی ظرف آن سرپوش قرار داده و آن را با یک حوله سرد پوشانده و در محل خنک اتاق نگهداری کنید.

قابلیت ماندگاری شیر دوشیده شده در کنار کیسه یخ تا 24 ساعت است.

قابلیت ماندگاری شیر دوشیده شده در دمای 4 درجه یخچال تا چهار روز قابل نگهداری است.

رنگ شیر دوشیده شده تان به علت رژیم غذایی شما ممکن است تغییر رنگ داشته باشد.

در مواقعی که در خانه و در کنار کودک هستید ، خود مستقیما به نوزادتان شیر بدهید زیرا کودک از گرمای بدن مادر و نوازش های او لذت می برد و بوی شیر تازه نسبت به فریز شده فرق دارد .

 

روش ذوب کردن شیر فریز شده

برای ذوب کردن شیر یخ زده:

. 1شب قبل از استفاده ظرف شیر فریز شده را در یخچال قرار دهید تا به تدریج ذوب شود و برای مصرف کودک آماده شود.

2. ظرف محتوی شیر فریز شده را زیر آب سرد و به تدریج زیر آب گرم بگیرند تا کم کم گرم شود.

برای گرم کردن شیر فریز شده هرگزاز حرارت مستقیم اجاق یا فر یا مایکروویو استفاده نکنید زیرا ویتامین های شیر از بین می رود و پروتئین های آن کاهش و یا تغییرمی یابد.

شیر ذوب شده را هیچگاه دوباره فریزنکنید.

شیر ذخیره شده را قبل از دادن به شیرخوار به ملایمت نه با شدت تکان دهید تا چربی شیر که به قسمت بالای ظرف رفته با بقیه آن مخلوط شود. توجه کنید ذخیره شیر در مقادیر 30 یا 60 میلی لیتری باعث می شود شیرخوار ما تا زمانی که به منزل می رسیم چند بار شیر بخورد و خوشحال و راضی باشد.

تهیه کننده: فریبا برزگری کارشناس بهداشت عمومی دانشکده بهداشت

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 26983
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید