برگزاری آخرین برنامه ژورنال کلاب گروه ارتقا سلامت در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی
برگزاری آخرین برنامه ژورنال کلاب گروه ارتقا سلامت در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی
مدیر گروه ارتقا سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز از برگزاری آخرین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "لیلا قهرمانی" گفت: در این برنامه ژورنال کلاب یک مقاله دانشجوی دکترا ارائه گردید. مقاله تحت عنوان " : چرا مصرف کنندگان قصد خرید مواد غذایی طبیعی را دارند؟
تئوری ادغام یافته رفتار برنامه ریزی شده،تئوری ارزش-اعتقاد-هنجار و اعتماد
" توسط "خدیجه جعفر پور" دانشجوی دکترا آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت " با راهنمایی" دکتر لیلا قهرمانی " به صورت حضوری / مجازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر قهرمانی گفت : برچسب های طبیعی به طور فزاینده ای در بازار وجود دارند و مورد استقبال مصرف کنندگان قرار می گیرند، علیرغم اینکه مقررات رسمی هنوز وجود ندارد. دانستن عوامل روانی-اجتماعی که ممکن است انتخاب غذای طبیعی را پیشبینی کند ممکن است برای درک اینکه چه چیزی مصرفکنندگان را به انتخاب این دسته از غذا سوق میدهد مفید باشد. ما سوابق قصد مصرف کنندگان برای خرید غذای طبیعی را تجزیه و تحلیل کردیم، مدلی نظری را آزمایش کردیم که تئوری رفتار برنامه ریزی شده (TPB)، نظریه ارزش-باور-هنجار (VBN) و اعتماد مصرف کنندگان به غذای طبیعی را ادغام می کند.
دکتر قهرمانی افزود: مدل اعمال شده نتایجی را به همراه داشت که پیش بینی کنده بودن مدل یکپارچه آزمایش شده را تأیید کرد. نگرش و کنترل رفتاری ادراک شده قوی ترین پیشینه قصد و پس از آن اعتماد و هنجار شخصی بودند. قصد مصرف کنندگان برای خرید غذای طبیعی نیز با ارزیابی آنها از پیامدها و احتمالات مربوط به رفتار خرید، و همچنین با ارزیابی اخلاقی آنها که به عوامل تعیین کننده طرفدار محیط زیست نسبت داده می شود، مرتبط بود.
نظر دهید