متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/09/09
  • - تعداد بازدید: 3047
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری ششمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه ارتقا سلامت

برگزاری ششمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه ارتقا سلامت

برگزاری  ششمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه ارتقا سلامت

 

 مدیر گروه ارتقا سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز از برگزاری ششمین برنامه ژورنال کلاب در  گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی  خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "لیلا قهرمانی"  گفت: در این برنامه ژورنال کلاب  دو مقاله ارائه گردید. مقاله  اول تحت عنوان " ترس نسبت به حشرات و بندپایان دیگر یک مطالعه مقطعی در مالزی " توسط "مهسا نصرآبادی" دانشجوی ارشد سلامت سالمندی  " با راهنمایی" دکتر منصور کشفی و دکتر عبدالرحیم اسداللهی "  به صورت حضوری / مجازی با حضور اساتید و دانشجویان  در روز  یکشنبه مورخ 7/9/1400 ساعت 12 لغایت 13 برگزار شد.

 

دکتر قهرمانی گفت : حشرات و سایر بندپایان می توانند ترس و انزجار را در افراد و جوامع خاصی ایجاد کنند که هنوز در مالزی مورد بررسی قرار نگرفته است. بنابراین، هدف ما تعیین شیوع ترس و انزجار نسبت به بندپایان مختلف و مقایسه سطح احساسات بین پاسخ دهندگان زن و مرد و انواع مختلف بندپایان بود. یک بررسی مقطعی با استفاده از یک بررسی جدید بندپایان طراحی شده در بین 224 دانشجوی کارشناسی در دانشگاه Kebangsan مالزی انجام شد. بر اساس مطالعه ما، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان از عقرب، زنبور، صدپا، زنبور عسل، سوسک تاول و سوسک می ترسیدند. در همین حال، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان انزجار خود را نسبت به انگل، سوسک، کاترپیلار، صدپا، لارو ساگو و شپش سر گزارش کردند. این مطالعه نشان داد که ترس از بندپایان در بین دانشجویان دانشگاه در مالزی رایج است. ترس مداوم از بندپایان می تواند منجر به حشره هراسی شود، یک فوبی خاص که ممکن است به مداخله متخصصان سلامت نیاز داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

در ادامه مقاله  دوم تحت عنوان " تاثیراموزش مهارتهای همدلی برنگرش دانشجویان پرستاری نسبت به سالمندی" توسط خانم فریبا صدقی جهرمی دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت سالمندی  " با راهنمایی دکتر "لیلا قهرمانی " از ساعت 13 لغایت 14  برگزار شد.

 

دکتر قهرمانی درمورد مقاله دوم نیز گفت: جمعیت سالمندان 60سال به بالاررسال 2015 بالغ بر900میلیون نفرگزارش شده که تخمین زده شده تاسال 2050 جمعیت سالمندان به 2 میلیارد نفربرسد. پرستاران به دلیل اینکه بطورفزاینده ای مسئولیت مراقبت ازسالمندان رابرعهده دارندبیشتردرتعامل باسالمندان هستندوبنابراین لازم است که نگرش و دیدگاه مناسبی نسبت به سالمندی داشته باشند. نتایج مطالعه حاضرنشان داد که کارگاه اموزشی 8 ساعته مهارتهای همدلی باعث بهبودنگرش های دانشجویان پرستاری نسبت به سالمندی می شودبنابراین به موسسات اموزش پرستاری توصیه می شوداموزش همدلی رادربرنامه خودبگنجانند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 51129
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید