متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/08/05
  • - تعداد بازدید: 1661
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری ژورنال کلاب مجازی توسط فهیمه محبوبی دانشجوی دکترا آموزش بهداشت و ارتقا سلامت

برگزاری ژورنال کلاب مجازی توسط فهیمه محبوبی دانشجوی دکترا آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

برگزاری ژورنال کلاب مجازی توسط فهیمه محبوبی دانشجوی دکترا آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

دکتر "لیلا قهرمانی" مدیر گروه ارتقا سلامت دانشکده از برگزاری برنامه ژورنال کلاب به صورت مجازی در گروه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر قهرمانی گفت: این ژورنال کلاب توسط خانم "فهیمه محبوبی" دانشجوی دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ورودی 97 با موضوع " بررسی پیشگویی کننده های انجام رفتارهای غربالگری سرطان پستان(خودآزمایی پستان، معاینه کلینیکی یا معاینه توسط پزشک/ماما و ماموگرافی) بر اساس مدل انگیزش محافظت در زنان 59-30 ساله شهر کاشان" با راهنمایی دکتر لیلا قهرمانی در روز شنبه مورخ 3/8/99 به صورت مجازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.

 

دکتر قهرمانی گفت: سرطان پستان یکی از مشکلات بهداشت عمومی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. فراوانترین سرطان تشخیص داده شده در بین زنان در کشورهای منطقه مدیترانه شرقی بوده و پنجمین علت مرگ از سرطان و اولین سرطان شایع در بین زنان ایرانی می باشد. میزان مرگ و میر این بیماری ناشی از عدم آگاهی از روشهای غربالگری و تشخیص دیرهنگام سرطان است.این مطالعه به صورت تحلیلی مقطعی و بر روی 400 زن 59-30 ساله شهر کاشان انجام شد.

نتایج نشان داد : بین رفتارهای محافظت کننده از سرطان پستان و خود کارآمدی درک شده ،کارآیی پاسخ درک شده رابطه مستقیم و از نظر آماری معنی دار وجود دارد و بین رفتارهای محافظت کننده از سرطان پستان و هزینه درک شده رابطه معکوس و از نظر آماری معنی داری وجود دارد. همچنین بین انگیزش محافظت و حساسیت درک شده، شدت درک شده، خودکارامدی درک شده، هزینه درک شده و کارایی پاسخ درک شده رابطه آماری مستقیم و معنی داری وجود دارد. خودکارآمدی درک شده ، هزینه درک شده و کارایی پاسخ درک شده به عنوان پیش بینی کننده های رفتارهای غربالگری سرطان پستان می باشند. هزینه درک شده به عنوان پیش بینی کننده منفی است.

در پایان دکتر قهرمانی افزود: نتیجه گیری می شود ارائه دهندگان خدمات بهداشتی می توانند تئوری انگیزش محافظت را به عنوان چارچوبی برای توسعه مداخلات آموزشی با هدف بهبود رفتار های مرتبط با غربالگری سرطان پستان (خودآزمایی پستان، معاینه کلینیکی یا معاینه توسط پزشک/ماما و ماموگرافی) در زنان در نظر بگیرند.

پایان خبر/

فریبا برزگری مدیر روابط عمومی دانشکده

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31533
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید