متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/03/10
  • - تعداد بازدید: 1491
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

تاثیر فناوری بر ادراک پیری

تاثیر فناوری بر ادراک پیری

 

فناوری میتواند به افراد مسن کمک کند تاسبک زندگی فعال خود را حفظ کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، بر اساس گزارش سال 2013 سازمان ملل متحد تعداد تخمینی جهانی افراد مسن درسال2013 ،841 میلیون نفر بود؛ این واقعیت که طراحان نیازهای سالمندان را در نظر نمیگیرند، باعث می شود این فرضیه ایجاد شود که سالمندان در مقابل فناوری ناتوان هستند.

یک مطالعه با هدف بررسی اثراتی که فناوری بر ادراک سالمندی در دو بعد تخمین سن و ادراک از خود نشان داد که زیستن در یک محیط همراه با فناوری میتواند به ارتباط بهتر بین جوانان و سالمندان و از طرفی به داشتن سالمندی سالم و موفق کمک کند. در نهایت، نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از فناوری باعث ایجاد تغییراتی در رفتار می شود که ممکن است منجر به یک سبک زندگی سالم تر شود. به عنوان مثال آگاهی از سلامت، از سرگیری فعالیت بدنی و اجتماعی شدن. با اینحال لازم است یک رویکرد طولانی مدت انجام شود که داده های قطعی در مورد این تغییرات و اثرات بلندمدت آنها بر سلامتی ارائه گردد.

این مطلب از ارائه ژورنال کلاب "سیده نجمه حسینی" دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت سالمندی به راهنمایی دکتر "عبدالرحیم اسداللهی" با عنوان مقاله " Effect of technology on aging perception" استخراج گردیده است./برزگری

دکتر عبدالرحیم اسداللهی عضو هیات علمی گروه ارتقا سلامت دانشکده بهداشت

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61349
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید