متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/08/22
  • - تعداد بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

حضور دانشجویان گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سلامت زنان

مدیر محترم گروه ارتقاء سلامت از حضور دانشجویان گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سلامت زنان که در تاریخ ۱۶ و ۱۷ آبان‌ماه در مجتمع آموزشی فرهنگی ولایت برگزار شد، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دکتر "مهین نظری" گفت: دانشجویان گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی سلامت زنان در تاریخ ۱۶ و ۱۷ آبان‌ماه در مجتمع آموزشی فرهنگی ولایت حضور داشتند و به ارائه چکیده آخرین پژوهش‌های خود در زمینه سلامت زنان پرداختند. این کنفرانس با حضور جمعی از متخصصان و پژوهشگران برجسته به بررسی چالش‌های بهداشتی زنان در دنیای امروز اختصاص داشت.همچنین دانشجویان با ارائه مقالات خود در موضوعات مختلف، از جمله سواد سلامت دیجیتال، بهداشت روان در عصر دیجیتال، توانمندسازی در دوران بازنشستگی، مدیریت استرس در بارداری و عوامل تأثیرگذار بر فعالیت بدنی زنان میانسال، تلاش کردند تا به جنبه‌های مختلف سلامت زنان بپردازند. عناوین مقالات به شرح زیر است:

1. The Impact of Digital Health Literacy on Women's Quality of Life

پژوهشی از دکتر محمدحسین کاوه و عاطفه محمدی، به نقش سواد دیجیتال در بهبود کیفیت زندگی زنان پرداخته و نشان می‌دهد چگونه دسترسی و درک اطلاعات سلامت دیجیتال می‌تواند سلامت روان و جسمی زنان را تقویت کند.

2. Mental Health of Women in the Digital Age; Providing Strategies for Management

نوشته دکتر محمدحسین کاوه و عاطفه محمدی، که به بررسی چالش‌های بهداشت روان زنان در عصر دیجیتال پرداخته و راهکارهایی برای مدیریت و کاهش تأثیرات منفی آن ارائه می‌دهد.

3. Empowerment Pathways: Unveiling the Thriving Needs for Retirement Adjustment; A Qualitative Study

این مقاله، توسط دکتر محمدحسین کاوه و الهه شوشتری مقدم، به بررسی نیازهای زنان برای سازگاری بهتر با دوران بازنشستگی پرداخته و بر اهمیت توانمندسازی آنها تأکید می‌کند.

 

4. Investigating the Psychological Well-Being and Coping Strategies in Retirement

پژوهشی از دکتر محمدحسین کاوه و الهه شوشتری مقدم، که به تحلیل رفاه روانشناختی و راهکارهای مقابله‌ای برای دوران بازنشستگی اختصاص دارد.

 

5. اثربخشی مداخله آموزشی مبتنی بر نظریه خودکارآمدی بر استرس ادراکشده زنان باردار

پژوهشی از دکتر مهین نظری و نرگس مبشری، که به بررسی تأثیر یک مداخله آموزشی بر کاهش استرس زنان باردار پرداخته و نشان می‌دهد آموزش‌های مبتنی بر خودکارآمدی چگونه می‌تواند به سلامت روانی زنان در دوران بارداری کمک کند.

 

6.  عوامل تعیین‌کننده فعالیت بدنی در زنان میانسال: کاربرد مدل فرانظری

این پژوهش، توسط دکتر مهین نظری و زکیه خرمکی، به بررسی عواملی که بر فعالیت بدنی زنان میانسال تأثیر می‌گذارند پرداخته و از مدل فرانظری به‌عنوان چارچوب تحلیل استفاده کرده است.

 

در مجموع، این کنفرانس بستر مناسبی برای گسترش دانش و تبادل تجربیات در حوزه سلامت زنان فراهم کرد و دستاوردهای علمی دانشجویان گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت می‌تواند به عنوان منابعی ارزشمند در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های آتی بهداشتی و آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 112661
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید