متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/08/08
  • - تعداد بازدید: 708
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

وبینار ملی سواد رسانه و اطلاعات

وبینار ملی سواد رسانه و اطلاعات

سلسله وبینارهای دفتر آموزش و ارتقا سلامت کشور، به مناسبت هفته جهانی سواد رسانه و اطلاعات با حضور دکتر مسعود کریمی برگزار گردید.

 

به گزارش روابط عمومی، "دکتر مسعود کریمی" روز چهارشنبه 4 آبان ماه سخنرانی خود را با عنوان "اعتبارسنجی محتواهای حوزه سلامت در فضای مجازی" اینگونه آغاز نمود: "در تاریخ بشر، تکنولوژی های معدودی باعث چنین تغییرات گسترده اجتماعی و اقتصادی در دوره نسبتا کوتاهی شده اند. رشد تقریبا 900 درصدی کاربران اینترنت از 400 میلیون نفر در سال 2000 به 4 میلیارد نفرد در سال 2019 تاثیر بی سابقه ای روی جامعه جهانی گذاشته است؛ بطوریکه بخش عمده ای از ارتباطات انسانی در زمان حاضر را به خود اختصاص داده است و یک منبع کاربردی برای کسب اطلاعات است".

 

وی در جهت اعتبار سنجی منابع اینترنتی چند راهکار ارائه داد که در ادامه آمده است:

1)       منطقی و واقع بینانه بودن پیام

2)      به روز بودن پیام

3)      مبتنی بر شواهد بودن پیام

4)      ساده و قابل فهم بودن پیام

دکتر کریمی در پایان در خصوص معیارهای سنجش اعتبار محتوا در فضای مجازی یادآور شد که این فرآیند بسیار پیچیده بوده و کمتر محتوایی را می توان یافت که تمام ویژگی های فوق را داشته باشد، اما این ویژگی ها کمک خواهد کرد که تا حد امکان در بررسی پیام هایی که در فضای مجازی منتشر می شوند دقت بیشتری نموده و با احتیاط بیشتری نسبت به انتشار و به اشتراک گذاشتن آنها اقدام شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68570
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید