متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/07/07
  • - تعداد بازدید: 2307
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده بهداشت شیراز

چگونه زندگی بهتری در دوران سالمندی داشته باشیم؟

چگونه زندگی بهتری در دوران سالمندی داشته باشیم؟

 به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دوران سالمندی دوران حساس و پر فراز و نشیبی است.اما باید به این نکته توجه داشت که علاوه بر وجود تمام ضعف های جسمی و روحی و مشکلات آن با رعایت یک سری نکات میتوان زندگی آرام و بسیار راحتی دردوران سالمندی سپری کرد. 

راهکار1 : کاهش دلهره و نگرانی

دلهره و نگرانی مادر تمام بیماری هاست برای حل این نگرانی بایستی منابع ایجاد آنرا پبدا کنید برای مثال صحبت کردن راجع به نگرانی با درمانگر یا حتی بیان مسئله دلهره آور با یک دوست یا همنشین می تواند به کاهش دلهره و نگرانی منجر شود. حتی با کارهایی همچون قدم زدن ،بازی هایورزشی و سرگرمی های مناسب ،فعالیت های جسمانی و ورزشی می توانید به کسب آرامش خود کمک کنید..

راهکار 2: روابط اجتماعی خود را حفظ کنید

حمایت های اجتماعی حمایت دوستان،خانواده و همکاران می تواند به حفظ سلامت روانی شما کمک کند مطالعات نشان داده است کسانی که با اعضای خانواده ،خویشان و همچنین گروه های اجتماعی ارتباط خوبی دارند علائم فراموشی در دوران سالمندی در آنها دیرتر از کسانی که گوشه گیر و کم اتباط هستند تظاهر می کند . بنابر این توصیه میشود که سالمندان این ارتباط را حفظ کنند مثل  فعالیت های داوطلبانه اجتماعی (با همسایگان  به مسجد رفتن ،قدم زدن ،،،، داشته باشند.

راهکار 3: نگاه مثبت داشته باشد

وقتی با نظر مثبت و با تقویت هیجانات مثبت به موضوعات نگاه شودحل مسئله و تحمل مشکلات آسان تر می شود.برای حفظ سلامتی به خوبی های دنیا فکر کنید و با فعالیت ها و افرادی که شما را خوشحال می کنند اوقات بگذرانید. 

راهکار 4: ارتباط معنوی

مسائل معنوی به شما احساس خوبی می دهد سعی کنید ارتباط خود را با این موضوع حفظ کنید مثل مسجد رفتن ،،،،.عقاید مذهبی باعث کاهش افسردگی و اضطراب شده و منجر به آرامش و راحتی بیشتر میشود. 

راهکار 5: فعالیت های بدنی را بیشترکنید

فعالیت های جسمانی موجب تقویت فعالیت روانی می شود و اگر از دوره جوانی فعالیت بدنی را آغاز کنید و به آن پایبند باشید در دوران پیری فواید بیشتری از آن به دست خواهید آورد.از فواید ورزش می توان به تناسب اندام ،انعطاف پذیری بیشتر، بهبود وضعیت تعادل، سر حال بودن و... اشاره کرد.سعی کنید با حفظ سلامتی در یک سطح متعادل و معقول از دوران سالمندی خود حداکثر استفاده و لذت را ببرید.

راهکار 6: مغزتان را ورزش دهید

مختصری فراموشی در دوران سالمندی طبیعی است فراموش نکنید شما دارای تجارب و اندوخته های فراوان ذهنی هستید بخاطر داشته باشد که مغز شما مانند یک عضله است برای اینکه آن را قوی نگه دارید باید از آن استفاده کنید . راه سالم نگه داشتن ذهن مطالعه دایمی است علاوه برآن شرکت در جلسات مذهبی ،سخنرانی و فعالیت های همگانی به شما در این زمینه کمک می کند.

راهکار 7: خوب غذا بخورید

تغذیه به عنوان عامل تقویت کننده جسم و روح وموثر در زندگی ارزش بسیار زیادی دارد بنابراین سعی کنید هر روز صبحانه بخورید . در هر وعده حجم کمی غذا مصرف کنید،در برنامه روزانه میوه و سبزی را فراموش نکنید از مصرف نمک بشدت بپرهیزید و از مصرف مواد غذایی چرب دوری کنید.

تهیه کننده : ملیحه مکی آبادی کارشناس آموزشی گروه ارتقاء سلامت

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 47937
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید