کاهش آلودگی محیط زیست در دانشکده بهداشت
کاهش آلودگی محیط زیست در دانشکده بهداشت
آثار مخرب تولید و مصرف پلاستیک در محیط زیست بر کسی پوشیده نیست، اما برای چلوگیری از این امر، چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "حامد فصیحی نیا" معاون پشتیبانی دانشکده با بیان این مطلب اظهار داشت: کیسه های پلاستیکی مشکل بزرگ زیست محیطی در سرتاسر جهان هستند که منجربه بروز مشکلات عدیده ای می شوند و این مشکلات سلامت انسان و جانوران را تحت تاثیر قرار می دهند.
دکتر فصیحی نیا ادامه داد: استفاده از کیسه های پلاستیکی یکی از رایج ترین روشهای بسته بندی هستند. در کشور های در حال توسعه،سالانه هزاران تن کیسه پلاستیکی یک بار مصرف تولید می شود. توده های عظیم پلاستیک های مصرف شده، برای جوامع انسانی ازاین جهت خطر دارد که باعث انتقال سموم به منابع آبی می شوند.بازیافت این مواد حتی بعد از سالها به صورت کامل انجام نمی شود و بخشی ازاین ضایعات، سال های متمادی در محیط زیست می مانند. همینطور کیسه های پلاستیکی که در آب شناور هستند می توانند توسط حیوانات دریایی مثل ماهیها و لاک پشتها به عنوان غذا اشتباه گرفته و خورده شوند.
دکتر فصیحی نیا بعد از توضیح درباره آثار مخرب کیسه های پلاستیکی بر محیط زیست گفت: ما خوشحالیم که با پیشنهاد یکی از پرسنل دانشکده آقای " مهرزاد باقری" اقدام به این عمل دوستدار محیط زیست کرده ایم. وی ادامه داد اخیرا جهت بسته بندی قاشق و چنگالهای مورد استفاده در سلف دانشکده که قبلا توسط کیسه های پلاستیکی انجام می گرفت، از برگهای دستمال کاغذی که به سادگی قابل بازیافت در طبیعت می باشند و در هنگام صرف غذا مورد استفاده قرار می گیرند استفاده می گردد.
معاون پشتیبانی دانشکده در پایان افزود: در شروع سال تحصیلی جدید در جهت کاهش مصرف لیوان پلاستیکی نیز اقداماتی شامل توزیع لیوان استیل صورت گرفت.
پایان خبر/
نظر دهید