متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1404/03/20
  • - تعداد بازدید: 152
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

نشست رییس دانشکده بهداشت در شورای شهر شیراز در خصوص بررسی چالش ها و فرصت های ایجاد شهر سالم و ارتقا وضعیت بهداشت و محیط زیست شهر

جلسه ای در خصوص بررسی چالش ها و فرصت های ایجاد شهر سالم و ارتقا وضعیت بهداشت و محیط زیست شهر، مجتمع سازی پزشک خانواده و تقویت آموزش شهروندی در شورای شهر شیراز برگزار گردید.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، این جلسه با حضور دکتر «حمیدرضا هدایتی» مشاور عالی معاون بهداشت دانشگاه و هیئت همراه، دکتر «محمد حسینی» رییس دانشکده بهداشت، رئیس کمسیون سلامت، محیط زیست و خدمت شهری شورای شهر شیراز و نمایندگان حوزه برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری و حوزه فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری  در محل تالار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شورای شهر شیراز در روز سه شنبه 20 خرداد ماه 1404 برگزار گردید.

دکتر حسینی در ابتدای جلسه ضمن تشکر از این دعوت گفت: شهرها به عنوان مراکز اصلی رشد، توسعه و رفاه اجتماعی نقش اساسی در بهبود کیفیت زندگی شهروندان ایفا می کنند. اما در کنار این فرصت ها، چالش های بهداشتی و محیط زیستی متعددی نظیر آلودگی هوا، آلودگی صوتی، پیامدهای سلامت محور تغییرات اقلیمی، کمبود منابع آب، چالش های مرتبط با مدیریت پسماند و سایر موضوعات مرتبط با سلامت عمومی در شهرها رو به افزایش است.

 

 

رییس دانشکده بهداشت با اشاره به توانمندیهای علمی، پژوهشی، آموزشی و فناورانه دانشکده در حوزه های مختلف سلامت ادامه داد: دانشکده با دارا بودن امکانات متعدد آزمایشگاهی می تواند نقش مهمی در تدوین راهکارهای علمی و عملی ایفا کند. از دیگر سو کمسیون سلامت، محیط زیست و خدمات هری شورای شهر به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای سیاست گذار و برنامه ریز در مدیریت شهر، مسئولیت اجرایی و نظارتی بر توسعه و بهبود زیرساختهای شهری دارد. نکته حائز اهمیت این است که عدم هماهنگی میان تولید دانش و اجرای سیاست ها می تواند منجر به تکرار تمرکز بر راهکارهای کوتاه مدت یا ناکافی گردد و فرصتهای بهره برداری از دانش روز دنیا و بهترین تجارب عملی برای حل چالش های حوزه شهری از دست رود.

 

 

شرکت کنندگان در این جلسه اظهار نظرهای مختلفی در مورد موضوع جلسه داشتند. از معاونت بهداشتی دانشگاه، پیشنهاد مجتمع سازی برنامه پزشکی خانواده مطرح شد. از دانشکده بهداشت موضوعات مختلفی مطرح گردیدکه به اولویت بندی در حوزه سلامت تاکید داشت. یعنی اقداماتی که در حوزه سلامت باید توسط مجموعه شهر انجام می گیرد بهتر است بر اساس اولویتها اتفاق بیفتد.

دکتر حسینی با ارائه آمارهای سازمان های معتبر بین المللی مثل سازمان جهانی بهداشت گفت: بیش از 20 درصد بار بیماریها در کشور ما تنها به عوامل خطر محیطی نسبت داده می شود.و این مسائل تهدیدی جدی برای سلامت و رفاه جامعه، محیط زیست و پایداری شهری محسوب می شود و نیازمند راهکارهای کارآمد و همکاری های موثر میان نهادهای علمی، سیاست گذاری و اجرایی است.

در این نشست چندین پیشنهاد از طرف شرکت کنندگان مطرح گردید که در نهایت بعد از بررسی، دو طرح که یکی از طرف معاونت بهداشتی دانشگاه مطرح شده بود و دیگری از طرف دانشکده، به دلیل اهمیت موضوع حائز اهمیت شناخته شد و مقرر گردید اقدامات بعدی در خصوص این طرح ها از طرف شورای شهر پیگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار واحدها,آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 126074
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید